In ons assortiment hebben wij verschillende soorten oesters.

Wanneer een product zich onderscheidt van andere, mag het niet verdrinken in de grote massa van basisproducten. Puristen, kenners en fijnproevers zullen niet langer zoeken, en vinden in dit product de streling van hun smaakpapillen. In onze rol van affineur zoeken wij naar het beste ruwe product, dat een geaffineerd eindproduct geeft dat zijn gelijke niet kent.

In onze zoektocht naar kwaliteitsoesters hebben wij producenten ontdekt, van Frans tot Iers, die het beste van het beste verwennen in hun parken. Wij hebben uw oester; rest ons haar een naam te geven die ze waard is! Die volgt natuurlijk uit haar kernkwaliteiten.

Het vlees
Ze is overvloedig en smakelijk, blijft lang in de mond, en ze laat een zoete smaak na op de papillen. Deze smaak is de ideale eigenschap voor een bijzondere oester. Ze moet de smaak van zout en jodium overtreffen, die je ook tegenkomt in minder vlezige en minder smakelijke producten. De Ecaille d’Argent is een smaakvolle kwaliteitsoester.

De schelp
De schelp van de Ecaille d’Argent is erg gezond, zeer solide en ongedeerd door inwendige parasieten. Het zilveren parelmoer is bijzonder blank en licht. De oester dankt haar naam aan de kwaliteit van deze schelp: Ecaille verwijst in het oud-Frans naar de oesterschelp.

De Ecailles d’Argent worden in de beste restaurants ter wereld genoten, in Europa, Rusland en China…

Wanneer een product zich onderscheidt van andere, mag het niet verdrinken in de grote massa van basisproducten. Puristen, kenners en fijnproevers zullen niet langer zoeken, en vinden in dit product de streling van hun smaakpapillen. In onze rol van affineur zoeken wij naar het beste ruwe product, dat een geaffineerd eindproduct geeft dat zijn gelijke niet kent.

In onze zoektocht naar kwaliteitsoesters hebben wij producenten ontdekt, van Frans tot Iers, die het beste van het beste verwennen in hun parken. Wij hebben uw oester; rest ons haar een naam te geven die ze waard is! Die volgt natuurlijk uit haar kernkwaliteiten.

Het vlees
Ze is overvloedig en smakelijk, blijft lang in de mond, en ze laat een zoete smaak na op de papillen. Deze smaak is de ideale eigenschap voor een bijzondere oester. Ze moet de smaak van zout en jodium overtreffen, die je ook tegenkomt in minder vlezige en minder smakelijke producten. De Ecaille d’Argent is een smaakvolle kwaliteitsoester.

De schelp
De schelp van de Ecaille d’Argent is erg gezond, zeer solide en ongedeerd door inwendige parasieten. Het zilveren parelmoer is bijzonder blank en licht. De oester dankt haar naam aan de kwaliteit van deze schelp: Ecaille verwijst in het oud-Frans naar de oesterschelp.

De Ecailles d’Argent worden in de beste restaurants ter wereld genoten, in Europa, Rusland en China…

Wanneer een product zich onderscheidt van andere, mag het niet verdrinken in de grote massa van basisproducten. Puristen, kenners en fijnproevers zullen niet langer zoeken, en vinden in dit product de streling van hun smaakpapillen. In onze rol van affineur zoeken wij naar het beste ruwe product, dat een geaffineerd eindproduct geeft dat zijn gelijke niet kent.

In onze zoektocht naar kwaliteitsoesters hebben wij producenten ontdekt, van Frans tot Iers, die het beste van het beste verwennen in hun parken. Wij hebben uw oester; rest ons haar een naam te geven die ze waard is! Die volgt natuurlijk uit haar kernkwaliteiten.

Het vlees
Ze is overvloedig en smakelijk, blijft lang in de mond, en ze laat een zoete smaak na op de papillen. Deze smaak is de ideale eigenschap voor een bijzondere oester. Ze moet de smaak van zout en jodium overtreffen, die je ook tegenkomt in minder vlezige en minder smakelijke producten. De Ecaille d’Argent is een smaakvolle kwaliteitsoester.

De schelp
De schelp van de Ecaille d’Argent is erg gezond, zeer solide en ongedeerd door inwendige parasieten. Het zilveren parelmoer is bijzonder blank en licht. De oester dankt haar naam aan de kwaliteit van deze schelp: Ecaille verwijst in het oud-Frans naar de oesterschelp.

De Ecailles d’Argent worden in de beste restaurants ter wereld genoten, in Europa, Rusland en China…